Projecten

ABN Trade Globe Academy modules


Meer leren over beleggen. Trade Globe Academy biedt zowel de startende als ervaren belegger interactieve lesmodules. Deze modules hebben we ontwikkeld in Flash en Actionscript.

abn_topfondsen2

abn_topfondsen1

abn_beursbuddha

 

Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg


Een Rich Internet Application (RIA) waarin ruimtes in zorgwoningen ontworpen kunnen worden. Het programma houdt rekening met de ruimte voor bewoners en zorgverleners tijdens verzorgende activiteiten. Het biedt inzicht in de ruimte die nodig is om verantwoord te werken. Het programma is ontwikkeld in Flash. De inhoud is gebaseerd op XML.

kcwz1

kcwz2

 

Fortis Timemanagement


Een programma om efficiënter te leren werken. Omdat ook werknemers van Fortis Verzekeringen soms moeite hebben structuur aan te brengen in hun werktijd, waardoor ze hun werk minder efficiënt doen dan gewenst. 
Het programma hebben we ontwikkeld in flash. De inhoud is gebaseerd op XML.

fortis

 

Museumgroep Leiden


Museumgroep Leiden is het samenwerkingsverband van de grote Leidse musea: Hortus botanicus Leiden, Museum Boerhaave, Naturalis, Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, het SieboldHuis en Stedelijk Museum De Lakenhal. Voor de Museumgroep Leiden beheren we de website en verzorgen wij sinds 2005 de maandelijkse nieuwsbrief over tentoonstellingen en activiteiten in de zeven musea.

mgl

 

PricewaterhouseCoopers


Een e-learning programma over de gedragscode van PricewaterhouseCoopers. Aan de hand van video voorbeelden worden werknemers zich bewust van hun gedrag en de gedragcode. Het functioneren van de medewerkers is mede beeld bepalend voor het bedrijf. Het programma is ontwikkeld in flash. De inhoud is gebaseerd op XML.

pwc1

pwc2

 

Robeco compliance


Medewerkers van Robeco moeten op de hoogte zijn van de Compliance regelgeving en daar naar handelen. Op hoofdlijnen leren ze de compliance-regels kennen en deze kunnen toepassen in algemeen herkenbare situaties. Het programma is ontwikkeld in Flash en de inhoud is gebasseerd op XML. Ook verzorgden wij de registratie van de gebruikers en rapportage van de respons.

robeco1

robeco2

 

ING Compliance: meer dan geld alleen


Een basiscursus die de kennis van de regelgeving en het belang van de naleving ervan bijbrengt. Met een digitaal naslagwerk met alle relevante regelgeving ter ondersteuning en een aansluitende toets. Het programma is ontwikkeld in Flash en de resultaten worden doorgegeven aan de leeromgeving EKP.

ing

 

Zonnatura


Voor Zonnatura ontwikkelde wij een consumentensite voor drie nieuwe producten. Via de site konden mensen hun gegevens opgeven voor de teruggave van het aankoopbedrag. Een website met veel hits en een gebruikersregistratie voor de terugkoppeling naar de administratie.

zonnatura1

zonnatura2

 

KLM leeromgeving


Een training over de regelgeving en de internationale afspraken voor vliegtuigonderhoud. Een e-learningprogramma waarmee de vliegtuigtechnici leren werken met de handboeken op het gebied van veiligheid bij vliegtuigonderhoud. Wij ontwikkelden een complete standalone leeromgeving op CD. Geheel in Flash met tekst, afbeeldingen, video en slide-shows. De inhoud is gebaseerd op XML.

klm